Indien u voor uw team of personeel een workshop yoga of een volledige lessenreeks wil inrichten, neem gerust contact op. Voorwaarden en prijzen alsook specifieke kenmerken en verwachtingen van de doelgroep worden dan besproken.

Enkele voorbeelden
Yoga@Work

Het werk is vaak de plaats waar zich bepaalde lichamelijke of mentale vormen van stress ontwikkelen. Spieren spannen zich aan van het vele bureau- en computerwerk of werknemers kampen met een lage rugpijn en zware, vermoeide benen. Yoga@work concentreert zich op het losmaken van bepaalde doelzones (nek, rug, bekkengordel) en het aanreiken van ademhalingstechnieken om beter met stress te kunnen omgaan. Neem contact op en boek een workshop, volledig op maat van uw werknemers, uw team, uw bedrijf!

YogaSports

Professioneel atleet? Sportclub? Trainer? Boek dan nu een sessie YogaSports! Het is algemeen bekend dat sporters door de intensieve trainingen kortere spieren ontwikkelen. Door deze op een gecontroleerde manier te stretchen, breng je opnieuw balans in het lichaam en ontwikkel je meer beweeglijkheid in de gewrichten. Hierdoor zal je misschien net dat iets betere resultaat behalen bij een sportprestatie!

Yoga-Hour

Plan je een teambuilding, een pedagogisch studiedag voor leerkrachten, een familiedagje of iets anders? Haal er dan nog méér uit door een uurtje yoga aan te bieden. Na een moment van ademen, ontspannen en gecontroleerd bewegen, stroomt de energie weer volop door je lichaam en kan je de dag op een productieve manier verderzetten.

Dé yoga-uitdaging voor mannen en vrouwen met pit, power yoga!

Zin in een stevige work-out voor de spieren?

Zin om het lichaam in een hoog tempo van de ene uitdagende houding naar de andere te loodsen? Zin om dit alles in een ongedwongen omgeving te doen waar je geen druk ervaart om beter te presteren dan de persoon naast jou?

Dan ben je met deze workshop aan het juiste adres!

Power Yoga richt zich vooral op de actieve en sportieve yogi die hoofdzakelijk met het lichaam wil bezig zijn en minder met het mentale of meditatieve aspect van yoga. De aangebrachte kracht- en balanshoudingen horen dan wel bij het repertoire van traditionele yogahoudingen, toch hebben ze vooral de bedoeling om de core-stability en de algemene lichaamskracht verder te ontwikkelen.

De inhoud van de workshop bestaat uit twee delen:

  • DEEL 1: volledige les Power Yoga aangepast aan de deelnemers
  • DEEL 2: Het stap voor stap aanleren van verscheidene “arm-balances” zoals de craw, de crane, de zijwaartse armbalans, de zijwaartse kraanvogel, alsook het aanleren van de kopstand.

Bekijk regelmatig onze nieuws-pagina voor nieuwe power yoga workshops of contacteer mij als je er zelf één wil organiseren.
info@yoga-and-me.be