yoga-cruise

PRIMEUR BIJ YOGA & ME:

Ga mee op een prachtige Yoga- en Zeilreis in de Golf van Hisaronu (Turkije & Griekenland)!
Een all-in yogareis georganiseerd door YogaCruise.nl en met dagelijkse yogalessen van Yoga & Me.

VOORDEELTARIEF:

tot 150 euro korting mogelijk op het totaaltarief bij
– Boeking voor 31 december = early bird korting van 100 euro/pp
– Boeking via Yoga & Me = extra korting van 50 euro/pp (geldt enkel voor de yogacruise met vertrek op 17/08/2019!)

 

Prijs: 995 euro/pp ALL-IN (excl. vlucht en transfer, excl. 2x diner aan land)
Bestemming: Turkije/Griekenland (Golf van Hisaronu)
Datum: 17/08/2019 – 24/08/2019

 

Wat:

De perfecte combinatie van yoga en vakantie! Om lekker wakker te worden start je de ochtend met een stevige Vinyasa Flow – yogales. Vervolgens wordt er uitgebreid ontbeten en na nog een verfrissende duik worden de zeilen gehesen voor een fijne zeiltocht. Aangekomen op de volgende mooie plek, heb je de hele middag de tijd om te snorkelen, zwemmen, te wandelen in de prachtige omgeving of gewoon lekker een boek te lezen. Aan het eind van de middag wordt er nog een “restoratieve”, rustige Yin-yogales gegeven. Hierna is er tijd om je even lekker op te frissen voordat je kan genieten van een gezellige borrel, gevolgd door gezonde mediterrane gerechten. Aan het einde van de avond kun je heerlijk ontspannen in slaap vallen onder een deken van miljoenen sterren.

Info: www.yogacruise.nl / info@yoga-and-me.be

 

Alvast een voorproefje van de zeilreis