Initiatie Lennik

Een 8-delige initiatiereeks Yoga in de vernieuwde dekenijtuin in Lennik.

In de lessenreeks werken we op een dynamische maar rustgevende manier toe naar meer flexibiliteit in de spieren en gewrichten. Elke beweging gaat samen met het bewust in- en uitademen waardoor lichaam, geest en ademhaling volledig met elkaar verbonden worden. Door het geconcentreerd uitvoeren van de yogahoudingen kom je mentaal helemaal tot rust.

In de lessen wordt er aandacht besteed aan het ontwikkelen van flexibiliteit en kracht, en worden er ademhalings- en meditatietechnieken aangereikt om gemakkelijker met stress, pijn en emoties om te gaan.

Lessen worden gegeven door Marjolein Impe, gediplomeerd Yoga-docente.

 

Wanneer?
Op zondag van 28/4 tem 23/6/2019, telkens van 10u tot 11u (opgelet geen les op 2/6).

Waar?
Dekenij Sint-Kwintens-Lennik
Deken Verbesseltstraat 9, 1750 Lennik

Deelnameprijs en inschrijven?
25 euro voor 8 lessen (wees er snel bij want maximum 15 deelnemers)

 

Inschrijven voor de 8-delige lessenreeks en info op: www.lennik.be/yoga